Zondag 25 september is de lancering van Terra Incognita Barrel Aged! Deze heerlijke Barley Wine is een collaboration tussen Rockin’ Ludina Brewery en Bronckhorster Brewing Company.

Een Barley Wine is een donker bier gemaakt van gerst met veel restsuikers. De Terra Incognita is 4 maanden gerijpt op originele Jack Daniel’s vaten. Een Barley Wine kenmerkt zich door zware moutig- en zoetigheid, alcohol, fruit en weinig bitter. Dit levert ook een mooie combinatie op met de tannine en vanille die het vat afgeeft.

Van 13.00 tot 17.00 uur kun je genieten van gezellige live muziek en de lekkerste bieren met bijpassende biertapas. Ook kun je gedurende de dag zelf hop plukken. Ben je altijd al benieuwd geweest naar hoe bierbrouwen in zijn werk gaat en wat ze met het hop doen? Dan kun je meekijken met het live brouwen en kun je meedoen aan onze brouwdemonstraties!

De Terra Incognita Barrel Aged wordt afgevuld op een 75 ml fles en is te verkrijgen voor €15,- per fles. Het is een Limited Edition en zal in beperkte oplage verkrijgbaar zijn! Wil je een fles bestellen? Stuur dan een mail naar info@rockinludinabrewery.com om een fles te reserveren.

Deze website is bedoeld voor 18 jaar en ouder

Graag uw leeftijd invullen

- -